Още по темата10.01.2021 / 18:12Редактор: e-mail: Кадър: БТВДиректорът на болницата в Сандански

...
Още по темата10.01.2021 / 18:12Редактор: e-mail: Кадър: БТВДиректорът на болницата в Сандански
Коментари Харесай

Шефът на болницата в Сандански след забележката от министъра: 30% от медиците отказаха ваксини в последния момент. Грешно е да се изхвърлят лекарства

Още по темата10.01.2021 / 18:12

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Директорът на болничното заведение в Сандански Илия Тонев разгласи в ефира на БТВ по какъв начин се е стигнало до обстановката с имунизирането, за която здравният министър Костадин Ангелов разгласи, че ще направи инспекция, защото е нарушен редът. Припомняме, че измежду ваксинираните там бяха и общински съветници.

" Не мога да кажа, че нещо се е объркало, просто обстановката е такава, че част от личния състав на болничното заведение, в това число и други хора, които са на първа линия в битката с ковид, които бяха включени в листата - общопрактикуващи лекари, стоматолози, работещи в детски заведения, имат запаси към имунизацията на Пфайзер. А тя е доста комплицирана за предпазване, обработка. Може би 30 % от включените в листата отхвърлиха да се имунизират в последния миг. Обърнахме се към общината за помощ. Не скърбя за това, което се случи. Би било неверно да се изхвърлят медикаменти, които могат да оказват помощ на доста хора. Голям % от медиците тук имат запаси към имунизацията на " Пфайзер ", изясни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР